En lång, intensiv vår har passerat. Träning, vanligt jobb, tävlingsledarjobb och eget tävlande har slukat all tid. Bloggandet har fått stå åt sidan.

Vårens tävlingsprogram har varit enkelt på pappret men har krävt planering och lite flyt för att allt på plats. Jag och Marie har satsat på de första två deltävlingarna i Swedish Adventure Race Series och det har gått bra. En andraplats och en seger har det blivit och efter den senaste tävlingen har fokus varit på att vila och hitta den där sköna lätta känslan i kroppen. Kom upp hit till Åre till midsommar och har nu sköna dagar med massor av tid att vila och ha kul.

Idag blev det en lätt rektur upp på skutan för att kolla snöläget. Topparna har varit vackert vita de senaste dagarna och jag började fundera på om det var läge att skaffa spikskor om det skulle vara risk för halka men väl på toppen var det inga problem. Lite blötsnö men ingen hård skorpa. Det var ett skönt besked och favoritskorna kommer att funka fint. Skönt att slippa sätta sig med spikskor i kajaken 🙂

I eftermiddag blir det säsongspremiär i forsen. Hade tänkt paddla den i midsommarhelgen men det blåste så hårt på Åresjön så det blev ett grymt kul downwindpass och ett lekpass med både med och motvind. Grymt bra balansträning i vågorna och skön surf i medvinden.