Lite då och då rensar jag fickorna och plånboken på gamla kvitton. De allra flesta är från lunchrestauranger och totalt meningslösa att spara på. Men då och då får man ett kvitto som är värt något. Igår var en sån dag. En typisk bananskalsdag.

Mer eller mindre av en slump startade en snabb mail och SMS-växling som slutade med att jag hamnade i labbet på GIH istället för på Brunnsvikens Kanotklubb. Paddelmaskinen byttes mot en testcykel och det var bara att ladda för maxtest. Lika bra att inte veta om sånt för långt i förväg för att slippa gruva sig över den oundvikliga, om än kortvariga, smärtan som kommer som ett brev på posten.

Klassisk testcykel

Klassisk testcykel

Jag gjorde tester på både löpband och cykel för knappt ett år sen och jag kunde efter genomfört test igår knalla hem med ett skönt kvitto på att träning ger resultat. Jag har haft bra flyt i träningen under vintern och har hittat en bra balans mellan hårda och lugna pass. Kanske som en motvikt till riksbankens minusränta så hade jag belönats med drygt 4% ränta på förra årets testresultat. Riktigt bra för motivationen att veta att det går framåt!